KOKO TILA

Helpot noudot ja toimitukset

Sisustus- ja rakennustarvikkeet ovat usein työläitä hankintoja. Paljonko, milloin saa, paljoko paina, mistä nouto ovat kysymyksiä jotka pitää ratkaista. Me olemme ratkaisseet ne jo puolestasi. Teemme sinulle menekkilaskemat ja keräämme tuotteet valmiiksi projektisi aikataulun mukaan. Varmistamme, että tuotteiden noudot ja toimitukset ovat nopeita ja helppoja. Näin vältät turhaa sähläämistä juuri silloin, kun työmaalla on yleensä kiire, ja säästät aikaa itse varsinaiseen remonttiin tai rakentamiseen.

Sinun kannattaa hyödyntää sisustamisessa kokotilasuunnittelijoita, joilla on kokemusta satojen kotien suunnittelusta. Vieskan Sisustajat tarjoaa sinulle myös ilmaisen KOKO TILA 3D suunnitteluohjelman, jolla voit suunnitella ja sisustaa melkein millaisia taloja vaan.

KOKO TILA 3D esittely

Pohjakuva

Piirrä ohjelmassa ensin talosi pohjakuva. Kalusta huoneet kiintokalusteilla ja muilla rakenteilla. Mitä tarkemmin piirrät sitä tarkempi on lopputulos, mutta kokeile ensin helpoilla pohjilla. Voit ladata apupohjan helpottamaan piirtämistä. Siihen käy pdf tai jokin kuvatiedosto esim. jpeg tai png. Pdf voi sisältää vektorigrafiikkaa, muuta se kuvan käsittelyohjelmalla esim. Paintilla jpg tai png,

Kolmiulotteinen talo

Kun olet piirtänyt pohjakuvan, pääset 3D-tilaan. Tuplaklikkaa huonetta mihin haluat mennä. Liiku talosi sisällä ja kokeile erilaisia sisustuksia. Käytä hyväksi suunnittelijoidemme tekemiä valintoja. Ota kuvia jotka voit tallentaa tai jakaa eteenpäin. Kuvia kannattaa myös käyttää projektin edetessä työohjeissa.

Suunnitelma/tarjous

Voit käyttää talon tietoja projektissasi, näet minkä hintainen koko sisustuksesi on. Tee helposti edulliset tilaukset kotiin toimitettuna, keskittäminen kannattaa. Nämä onnistuu vain jos olet rekisteröitynyt. Salli koneellasi pop up-ikkunoiden käyttö, että näet suunnitelman.

Laitevaatimukset:

Ohjelma toimii normaaleilla nykyaikaisilla koneilla ja liittymillä.

Jos tarvitset apua soita 0440 424791.