KOKO TILA

Kokonaisuus ratkaisee aina onnistuneen sisustuksen, ja siihen pääset parhaiten tekemällä suunnitelman ennen kuin aloitat toteutuksen. Onnistuneen suunnitelman tekoon tarvitsemme Sinut kertomaan mitkä ovat toiveesi ja sisustamasi kohteen pohjakuva. Ole yhteydessä meihin, niin sovimme yhteisen suunnitteluun ajan ja teemme KOKO TILA -suunnitelman. Samalla saat tuotteista tarkat hinnat, määrälaskennat ja aikataulut. Hyvä suunnitelma auttaa Sinua, ja meitä, varmistamaan, että toimitukset onnistuu ajallaan ja oikein.

Kokotilasuunnittelijat

Kokotilasuunnittelija toimii omassa KOKO TILA -studiossa tai pyydettäessä sovitussa kohteessa. Kokotilasuunnittelija auttaa sinua tuotteiden valinnoissa, tekee sisustussuunnitelman jossa on tuotteiden tarjoushinnat ja talosta tai tilastasi 3D mallin. KOKO TILA -studiossa näet tuotteet aitoina materiaaleina. Kokotilasuunnittelijat ottavat vastaan tilaukset ja varmistaavat tuotteiden toimitusajat. Kokotilasuunnittelijat tästä linkistä.

KOKO TILA 3D esittely

Pohjakuva

Piirrä ohjelmassa ensin talosi pohjakuva. Kalusta huoneet kiintokalusteilla ja muilla rakenteilla. Mitä tarkemmin piirrät sitä tarkempi on lopputulos, mutta kokeile ensin helpoilla pohjilla. Voit ladata apupohjan helpottamaan piirtämistä. Siihen käy pdf tai jokin kuvatiedosto esim. jpeg tai png. Pdf voi sisältää vektorigrafiikkaa, muuta se kuvan käsittelyohjelmalla esim. Paintilla jpg tai png,

Kolmiulotteinen talo

Kun olet piirtänyt pohjakuvan, pääset 3D-tilaan. Tuplaklikkaa huonetta mihin haluat mennä. Liiku talosi sisällä ja kokeile erilaisia sisustuksia. Käytä hyväksi suunnittelijoidemme tekemiä valintoja. Ota kuvia jotka voit tallentaa tai jakaa eteenpäin. Kuvia kannattaa myös käyttää projektin edetessä työohjeissa.

Suunnitelma/tarjous

Voit käyttää talon tietoja projektissasi, näet minkä hintainen koko sisustuksesi on. Tee helposti edulliset tilauket kotiin toimitettuna, keskittäminen kannattaa. Nämä onnistuu vain jos olet rekisteröitynyt. Salli koneellasi pop up-ikkunoiden käyttö, että näet suunnitelman.

Laitevaatimukset:

Ohjelma toimii normaaleilla nykyaikaisilla koneilla ja liittymillä.

Jos tarvitset apua soita 0440 424791.